på väg hem

Sitter här inlindad i en filt, håret står på ända och jag är halvblind utan mina linser.
Måste packa för vi ska åka när som helst.. men Andreas, hans bror och jag har inte gjort nånting. V som redan skulle ha åkt.. =/

Inge sol idag. Trist.. men på lördag ska det tydligen bli bättre hemma i Dalarna. Hoppas det då jag har planerat en liten sak för Andreas!

Förra påsk var jag, mamma, Andreas och morbror i Göberget där morfar växte upp. Det var mycket snö då, men hur fint väder som helst..






Vi ses hemma!
Kram Annie


Planerna för påsk..

försvann helt plötsligt.. :(
Vi skulle till Idre och åka snowboard, sola, bada bastu å ha så roligt men nu blir det inte så pga av tråkiga händelser.
Så ja.. nu vet jag inte alls vad som händer, Andreas fyller år och jag vet att han så gärna vill åka bräda... tråkigt.
men ja, sånt som händer tyvärr.. vi kommer förhoppningsvis åka till till Ludvika istället :)
Å jag som planerat en present till honom vet inte om jag ska ge honom något mer eller inte... har inte hittat någon perfekt present. Inte som förra årets! :D

Nu står maten på spisen. Testar de där riset som man kokar i en påse.. inget som jag kommer köpa igen men kul att testa! å till det korvstroganoff med mycket chili i . Starkt är gott!!
Medans det puttrar lyssnar jag på beyonce och r kelly Is i were a boy.. Den är så bra när de sjunger båda två!

Andreas är på gymet.. så sent tycker jag så jag följde inte med.. allt blev sent idag, middagen med. JAg fastade framför datorn när jag kom hem från jobbet. Kollade skolan.. Har ju tänkt pluggat i blekinge eller uddevalla men fick veta för nån vecka sedan att den hudvårdsutbildnigen jag vill gå helst av allt faktiskt har två startdatum per år. Så bort med alla stress inför skolan i augusti. Nu hinner jag plugga naturkunskap B och läsa upp engelska A i lugn och ro!



Sov gott.
Kram Annie

Mamma på besök :)

Igår efter jobbet kom mamma hem till mig :) Passade såbra eftersom andreas åkte till london i fredags morse..
Vi gick runt på stan, åt glass vid ån.. och påväg hem stannade vi och drack ett glas vin vid en uteservering. Så härligt att kunna sitta ute till kl 6 i solen med bara kavaj på sig.. När solen gick ner blev det dock jättekallt..

Vi åt senare på kvällen på resturang och hade så mysigt. Önskar vi kunde göra samma sak mycket oftare!
Idag satte mamma oxå upp kökslampan. Hon borrade i taket, fixade med sladdar å sockerbitar, honom och hanar å allt vad de hette och det blv så fint . Ni fattas bara tavlorna!

NU är det dax för disk och tvätt innan jag ska åka till arlanda å hämta min älskling.

puss hej

RSS 2.0