pluggsöndag

Vi kollade på film igår, Kill Bill.. jag tycker den filmen suger. Förlåt, men jag kan inte hjälpa det. Blod som sprutar och slagsmål på det sättet är så overkligt och jag tycker verkligen inte om det. Jag gick och la mig innan Patrik gick hem. Skönt..

Andreas åkte till sina syskon i morse som bor i järfälla och sedan ska han på någon konsert i globen ikväll på något band som heter depesh mode eller något liknande. Jag har noll koll.
Själv ska jag plugga. Håller på med min läslogg och boken jag ska göra den av är så fruktanvärt ointressant och tråkig. Alla andra böcker till denna kurs är hur roliga och intressanta som helst men denna, just denna som jag ska skriva saker om och ur är helt obegriplig och tråkigt skriven. Synd tycker jag. Men bara att traggla sig igenom skiten. Tre kapitel kvar. sen blir det renskrivning av min logg och sedan är det klart.
Jag ska ta en liten paus nu och äta lunch och ta fram kyckling till kvällen när Mikaela kommer hit på middag och lite film-mys! :)

Imorgon börjar jag klockan 13 och går i skolan till 16, sedan är det något möte med mentorsgruppen. Jag ska få en mentor som jag kan fråga om allt som har med skolan att göra och det känns riktigt bra eftersom jag har noll koll. Så imorgon kommer jag vara i stockholm hela dagen.

Dax för lite tomatsoppa nu.

lugn helg

Hela min helg är lugn och skön.. inge fest och inge stress.
Igår gick vi och la oss klockan 22 och jag vaknade av mig själv kl 9 imorse, pigg och glad!
gick upp och lagade scones till Andreas och mig som vi åt med marmelad och ost och te. Supermysigt.
Sedan gick vi och tränade, storhandlade och fixade kalrt hemmabiot!

Nu sitter vi här. Jag Andreas och Patrik och har ätit en utsökt middag. Sanna gav mig ett recept och det blev supergott. Vi dricker vin och ska sätta på en film snart.

Ja, har inte så mycket att skriva här just nu.

hoppas ni har en bra helg!

ingen bra dag

Fick mens idag. Sista månaderna har den veckan varit mycket jobbigare ään tidigare.
Jag har sjukt ont i magen som visserligen går bort med alvedon men huvudvärken.. den sitter i i tre dagar ungefär och ingen tablett jag provat tar bort värken.

Hoppas HOPPAS att mina böcker jag beställt kommer idag, ananrs blir det jobbigt:( måste ner på biblan då å kolla om jag kan sitta där å läsa ett kapitel jag ska göra en boklogg av till på måndag. Annars ska jag plocka en hel del hemma och i eftermiddag blir det storhandling i gränby. Lite god mat sen kanske.. om jag hittar nåt gott att laga.

Känner mig inge glad.. skulle kunna hoppa denna dag faktiskt.

afrodans

KOm hem från gymet för ett tag sedan. Jag tänkte ju gyma och sedan simma men kände verkligen inte för det så jag drog med Sara på ett pass istället. AfroDans. SKITKUL!! :D
Det är STOOOORAAA rörelser, enkla och sköna för kroppen som  gungar i takt till trummor. Det var jättejobbigt och timmen gick otroligt fort.





Först kände jag mig lite dum.. alla som var där kunde alla stegen och även fast de var enkla så tar det ett tag innan man kommer in i gunget och känslan.. men jga kommer gå dit flera gånger och tror att det blir ännu roligare när man lär sig det bättre! :)
Det som inte var så bra var att jag har slut på min ventolin(mot astma) så jag körde utan och det blev jobbigt i slutet. i bilen hem pep jag som en liten fågel. men nu har det lugnat ner sig. Det är otäckt och blir man rädd blir det mycket värre. Usch, måste köpa en ny dosa!

Tänkte handla ikväll. Vi har som förut.. typ pasta och brunsås hemma för tillfället. HIttade tilloch med en TOM kaviartub i kylen. Seriöst, vad är det för fel på killar? JAg pressade ut det absolut sista och det var typ lika stor som en ärta. Tur för Andreas att jag älskar honom så mycket :)
Men tillbaka till handlingen så blir det nog lite för sent för det ikväll. E4:an är katastrof så Andreas är väldigt försenad och hellre en tom kyl än en död pojkvän. Så jag får väl äta popisar till frukost imorn.. :D!!

ska in i duschen nu!

God morgon

Hade ställt klockan på 8 idag men jag sov ändå till kl 9. Hur skönt som helst! :)
Idag ska jag plugga, måste läsa ut en bok på massa hundra sidor innan jag får resten av böckerna. Ska också kolla på Greys Anatomy =)

I eftermiddag blird et ett långt pass på gymet med styrka och simning och efter det kanske lite middag med Sara :)


Thailand 2009


besatt

En dag när jag hade tråkigt slog jag på tv:n.. brukar aldrig kolla på tv. Men denna dag gjorde jag det, och jag lyckades precis tajma in reprisen på Greys anatomy. Första säsongen, första delen.
Jag har aldrig följt den serien alls, sett något avsnitt då och då.. men eftersonm jag hade så tråkigt denna dag och tyckte första avsnittet var bra så googlade jag den och fick upp hela serien som man kan kolla på via nätet.
Nu är jag helt såld, varenda stund jag får över så kollar jag. Jag skulle nog kunna kolla i flera dygn i sträck.

Problemet här(förutom att jag är besatt av en serie) är att den enda sidan som går att kolla på heter megavideo.com och där får man bara kolla 72 minuter. sedan måste man vänta i 54 minuter..!!?? Jag blir GALEN på det. Vafan!!
Nu är det tre minuter kvar tills jag får kolla igen och jag har ofta problem med att fylla denna nästan fulla timme. Jag plockar lite, lagar lite mat, diskar, duschar, pluggar. Ja, okej.. jag lyckas fylla den ganska bra men jag min blick dras hela tiden mot klockan och jag kan inte bärga mig tills jag får se ännu ett avsnitt.



Andreas är på middag på Hambergs den lyckliga människan. Sitter nog just nu och frossar i räkor, pilgrimsmusslor, hummer och annat smaskens och så dricker han svingott chabli-vin medan jag åt potatismos med köttbullar.. Men det var faktiskt gott det med :)

Sitter ändå hellre hemma och kollar på Greys ! :)

Nu är det dax.
god natt


astonomi

hade astronomi idag.. Läste om olika mytologier och lärde oss en massa om stjärntecken och planeter. Hur intressant som helst. Längtar tills på måndag då vi fortsätter :)

Har haft huvudvärk hela dagen.. en rejäl huvudvärk så nu när jag koom hem tog jag en alvedon å hoppas det blir bättre. Tror mensen är på ingång.

ska vila lite nu

onödigt babbel

nä, det blev ingen träning idag. Andreas hade fullt upp med jobb och min magknip som jag haft sedan 10 i morse vill inte ge sig.. Ska hoppa in i en varm dusch nu. Jag ska sitta i dushen. Länge.. Ha hårkur i håret extra länge och till å med så att jag kanske slår till på att raka benen. Det var ju hrrmm.. ett tag sedan ja.

tänk om man hade en sån här hemma,, typ som ett vattenfall :) fast när jag tänker efter.. så är det ju skönt med slangen så man kan sitta och att munstycket är runt så det kommer vatten överallt när man står upp. men den är ju fin att se på iallafall!

efter duschen blir det kanske lite popisar eftersom min älskling köpte riktigt salt igår :) Går inte att äta popcorn med Seltin. Smakar surt och äckligt.. Sen o mdet är mycket nyttigare skiter jag i. iallafall när det handlar om popcorn.

god natt!


snaaark

jag är så trött!! gick upp kl 6 idag och åkte till skolan. det var roligt men när jag kom hem halv tre så säckade jag ihop. Nu ska vi äta lite pasta med bacon innan vi ska ner till gymet,, hur ska jag orka?

Drömde dessutom mardröm i morse så jag sov jättedåligt mellan 4-6. drömde att andreas var otrogen. MYCKET otrogen med nån kines tjej med hår ner till fötterna. jag var skitförbannad och helt knäckt och jag vaknade hela tiden men fortsatte att drömma så fort jag somnade om. Fy på tassen Andreas!

när jag gick hem från tåget idag tänkte jag på att jag nog inte vill  något hellre just nu än att fara utomlands eller vakna imorgon och det är sommar ute. Nu är jag trött på att frysa och halka omkring på gatorna!!
svensk sommar.. sol, bad, grillning, rosevin, svala klänningar, fräknig näsa och solblekt hår, jordgubbar, glass... jag ryser av välbehag :)









 

 


gamla bilder

Har haft en riktigt tråkig dag idag och nyss började jag kolla genom lite gamla mappar och hittade en del gamla bilder som väcker en massa härliga bilder. De kommer inte i någon ordning överhuvudtaget utan jag har bara kastat in dem :)

Katrin när hon bodde ett tag i Smedjebacken, mitt imellan england och england. Vi bakade pepparkakor och hade mysigt. Saknar henne jämt. Och om bara några dagar flyttar hon tillbaka till Sverige och tar med sig kille å bäbis! Heelt underbart!


Rolig förfest med Sara och Stina.. :)


Jag och min fina Lina i Sälen 2008. En vecka där med bra folk. Tror jag träffat henne bara en gång efter detta och det är katastrof!


Bästa Annelie och jag på BJ innan hon flyttade.. Vafan, alla flyttar ju...?



Studenten!! :) Johanna, Malin, Jennie, Erika, Lovisa, Mikaela, Jag och Monica. Fina vänner och ett bra avslut på tre fantistiskt roliga år! Varje fredag gick åt att planera för helgen och varje måndag åt att prata om helgen! HAha


Lina och jag igår i Sälen. Skål!


Bensinläcka i bilen. Fick sitta såhär hela vägen från Uppsala till Ludvika


Lillasyster och Storasyster. :) Vi har badat eller nåt hos Mormor och Morfar.


Andreas som en liten plutt. Han ser ut som en liten orangutangunge och var världens sötaste :)


Hahahaha,.. det är så synd att bilden är suddig. Är ett kort taget på ett kort, men alla som vet hur detta kort ser ut kan ju skratta :) Alice och kusin Anja har klätt ut sig och de är så fruktansvärt roliga på denna bild! :)

Ikväll ska Andreas ut å käka med Patrik som fyller år idag och jag har ingen aning om vad jag ska göra.. äta popcorn iaf, kanske ta en promenix om det inte blir kallare än vad det är nu. sen blir det dusch och tidigt i säng. ska till skolan imorgon.


ledig måndag

Herregud, när skolan äntligen börjat ska man va ledig jämt. Mitt schema är patetiskt för tillfället dessutom så att vara ledig idag gör mig förbannad! Jag vill gå i skolan!!!!! Känns ju iof bra att jag känner såhär :) Kanske inte låter likadant i alla fyra åren jag ska plugga.
Jag får ägna min dag åt att läsa min bok som handlar om allting. "Lite historik och nästan allting heter den" där jag får lära mig en massa strunt. Mycket är helt värdelöst men annat är faktiskt roligt. Får veta varför vissa grundämnen heter som de heter. de är döpta efter länder å personer mm. Sånt där värdelöst vetande tycker jag om! :)

Vi har inte haft något internet under hela helgen.. Vårat modem krånglar som tusan och imorgon kommer en snubbe hit för att fixa det så man kan lita på att den fungeraR.

Helgen har varit ganska full. Fredagen bestod av mys och vi gick och la oss tidigt.I lördags var jag med Sara på Formexmässan i stockholm där vi kollade på en massa inredning, kläder, babysaker, smycken, parfymer, godis, rakgrejjer.. ja, det fanns typ allt. Sara startar upp ett företag och vi hittade en massa saker dit. Kommer bli kalas!

Efter mässan åkte vi hem och gjorde oss lite fina inför kvällen då sara skulle på 30års fest och jag på 29 års fest.
Patrik fyller år idag men hade festen i lördags så när jag var i stockholm hade de åkte pulka å grillat korv i slottsbacken! :)
Vi drack lite vin och gick sedan på brasseriet för at täta. Det var supergott men vi kom dit så sent så när vi var klara var alla så trötta så vi bestämde oss för att gå hem och strunta i att gå vidare. Tråkmånsar? Japp. :)



skål för Patrik!

Igår satt jg och Andreas upp hemmabiot. Det tog hela dagen och v är fortfarande inte riktigt klara. Tvn satte vi oxå upp på väggen! Vi beställde sushi och åt popcorn till Boondock Saints. En av brorsorna är så sjukt vacker och jag vet inte om jag tycker filmen är bra på grund av honom eller om den faktiskt är bra :)





Dax för lite frukost nu

först har man inget, sen har man allt.. typ

Jag vet att jag är dålig på att uppdatera här. Det blir så när jag ha mycket att göra oh eftersom jag är så himla trött när jag kommer hem orkar jag inte göra någonting alls. Fölåt:(
Andra dagen i rad idag var jag sen till skolan.. jag har pendlat i tre dagar. Andreas har pendlat i typ 700 dagar.. 650 DAGAR!!? Hur han orkar kan jag för mitt liv inte begripa. Jag vill mest dö när klockan ringer 06.30. För det mesta går Andreas upp 04.45. Han är inte klok någonstans!

Sprang som en idiot idag från tunnelbanan och försökte hitta rätt. Campuset är enormt och jag har fortfarande inte lärt mig hur jag tar mig från ett ställe till ett annat. Jag trodde jag var smart och hittade en genväg men istället kom jag till andra sidan och fick börja om från början.

KOnrardsbergs huvudbyggnad. Det är fint iallafall.:)

För en månad sedan hade jag ångest.. konstant. Jag mådde piss, var deppad och ledsen, trött och kände mig grå och ful och värdelös. Det är fruktansvärt att känna så. Usch! Jag visste inte om jag skulle plugga, jag hade inget jobb, jag hade panik eftersom jag inte hade några pengar och allt kändes bara skit.
I dagsläget har inte allt förändrats, jag är fortfarande sketapank och den ångesten sitter kvar.. men nu går jag i skolan och det känns så rätt, jag vet att jag om en till två veckor kommer få mitt csn och idag skaffade jag mig oxå ett jobb. Det blir nog inte så mycket jobb, men ett kvällsjobb som passar perfekt eftersom jag pluggar på förmiddagarna, och börjar inte jobba förrän vid 15.00 några dagar i veckan.
Jag vet inte ens vad företaget heter.. haha, men jag ska iallafall ringa till specifika yrkesgrupper och göra marknadsundersökningar på ca 5 minuter. Zandra jobbar där och hon tycker det är roligt och jag är bara glad att jag kan få lite extra pengar varje månad så jag kan bjuda min älskling på middag ibland :)

Jag är så mycket gladare nu än förut och det känns underbart!!

happyhappy!

 

Lite the nu så blir allt ännu bättre.

 


helt slut

Sjukt att man kan bli så fruktansvärt trött av att börja i skolan. Igår var första dagen. Jag var skitnervös men när jag kom till Konradsbergs campus så kändes allt bättre. Just min grupp, Inrikting naturorienterade ämnen för F-6 är liten. vi är bara åtta personer. Åtta tjejer som alla verkar jättetrevliga.
Vi körde igång på en gång.. första kursen är nån inledningskurs.. typ: vad gör en lärare.?

när jag kom hem igår vid halv fem lagade jag mat. Sara kom och åt med mig. andreas tränade sen skulle vi kolla på film men jag somnade på soffan.. sen gick jag å la mig kl nio. somnade som en stock å nu vill jag oxå bara sova.. måste beställa böcker först. svindyrt :( å fixa med nån mailadress.

god natt

omotiverad

Nyss hemkommen efter en natt i Gävle.. hos tommy och josefine. det blev mat och lite vin igår. mysigt.
Idag ska vi på  nå grejjs som BJ fixat.. Bio, snabba cash och sedan mingel på BJ.. kan blir roligt men jag är inte speciellt taggad. får se hur länge vi stannar.

har ingen lust alls att skriva nåt här så jag skippar det.

hörs sen

ursäkta?

känner mig halvt förvirrad när jag är i stockholm. Andreas släppte av mig i närheten av centralstationen och jag skulle bara ta mig dit.. det gick, men jag var tvungen att fråga massa folk. Nu sitter jag iallafall i hammarby tror jag, med Mathilda som oxå är här eftersom hon var på arbetsintervju igår.
Zandra själv som är hemma hos är inte hemma utan jobbar till kl fyra. Tråkmånsen.

Ikväll blir det lite mys med vin och sen ska jag ta mig till scandic på stureplan å sova där med älskling :)

På lördag blir det filmpremiär. Snabba cash.. kan den va bra tro?
Kristina, såg att du å johan oxå skulle dit.. kanske vi kan äta eller göra nåt innan tillsammans?

Nu ska jag leta reda på en mascara som försvunnit spårlöst.

puss

ruinerad

Japp, då var jag pank igen då. Finns nog inget värre tror jag. Usch!
Jag gick till tandläkaren.. det skulle kosta 295kronor och eftersom jag fått det av mamma så skulle ju det gå kalas. Tandläkaren tog foton, pillade lite och berättade hur jag skulle borsta min visdomstand. sedan sköljde han den litegrann oxå och bad om 690 kronor när jag skulle betala. Jag var helt skakis och svettig efter smärtan när han pillade på mitt svullna tandköött vid visdomstanden, men frågade varför eftersom jag trodde det var 295.
"Jag sköljde din visdomstand och gav dig råd oxå, då kostar det mer" fick jag till svar. Idiottandläkare!
Han kunde väl säga till innan han sköljde min tand..? men då kanske det hade kostat iof.. blir så irriterad!

denna känsla.. att ligga som denna på bilden, är nog det äckligaste jag vet. Det gör så sjukt ont och det låter illa i hela kropen när tandläkaren pillar och petar och liksom drar i tänderna. Brr.. Han skulle skcika mig en kallelse om ett år, ofta jag går tillbaka till honom.

Oj vad jag gnäller. förlåt.

Efter tandläakren gick jag till telenorbutiken och hälsade på Luis, så roligt att träffa honom.. vi pratade en massa och provade 3D glasögon som man har på sig på bion.


haha, snyggt va? Så här fin sks jag vara på torsdag när vi ser Avatar :)

ikväll blir det träning med andreas, patrik och sara.. ett helt gäng. blir gym och sedan simning! ska bli riktigt skönt!


brev från Gambia

Idag fick jag ett eftersent brev där det låg två brev inuti. Det ena var ett julkort från Lovisa :) Haha tack, gumman.. min post har varit knas sedan jag adreassändrade från hudik till uppsala.. men det kom ju fram iaf!
Det andra var ett brev som jag blev väldigt överaskad av.

brevet var från kvinnan till höger som vi köpte frukt av varje morgon, hon heter Yai och hon var så himla trevlig. Vi pratade en massa och hon gav mig den värsta massagen jag någonsin fått. Jäklar vad ont det gjorde. haha.

Iallafall så gav jag henne min adress och bad henne skriva hur förlossningen gick.. På bilden är hon i åttonde månaden och det var henens första barn. Trodde inte hon skulle skriva men idag kom det:) Det skrevs för en månad sedan, och hon skrev bara fem dagar efter hennes lilla pojke föddes.
Så nu har jag skaffat mig en brevvän :)
Det har jag inte haft på måånga år men det känns riktigt roligt! LIte annorlunda och spännande.

ikväll ska jag laga lax med grönsaker, kokosmjölk och röd curry med ris. Ska bli najs. Kanske vi tar ett glas vin till det.. det kan ju liva upp denna annars ganska händelselösa dag. förutom brevet då =)

God natt


måndag

NU är helgen över.. det blev ingen fest i lördags, jag orkade helt enkelt inte. så jag åkte hem till sara istället och myste med henne kristina och anette. det var lagom, och jättemysigt!
Vi åt sushi och pratade en massa strunt!

Igår vaknade jag och Andreas sent, gick ner på stan och köpte en massa tröjor till honom som fanns på rea på Janemars. Efter en mysig lunch på stan gick vi till Sara. SVINkallt att gå. Fy fan! Vi kollade på film och åt isglass innan vi fix lyxtransport hem:)

Idag ska jag fortsätta att va sjuk, SUCK. Näsan är fortfarande igentäppt och jag mår sådär, har ringt lite samtal och passar på att fixa med saker som CSN, skola och sånt medan jag ändå inte orkar göra så mycket annat.
Imorgon kl 10.30 ska jag till tandläkaren och kolla min dumma visdomstand. tack älskade mamma för att du hjälper mig !

Och tack ni som komenterat och önskat mig lycka till! :) Det känns verkligen rätt, och en vän till mig sa idag att det kan vara därför det går så lätt.. Han lät lite religös, men det lät ändå bra på nåt sätt!
Som svar på din fråga Lovisa så har vi inte bestämt oss ännu hur vi gör med åsgränd(uppsala). Förmodligen kommer vi väl flytta till Stockholm, kommer ju blir helt meningslöst att bara bo i uppsala. Men om vi ska sälja åsgränd eller hyra ut får vi se. Om Andreas kan få lån på en till bostad gör vi nog så.. Men man vet aldrig med banken. så kanske vi måste sälja.
Under över ett års tid trivdes jag verkligen inte här.. men det senaste året har jag verkligen börjat göra det så det känns sjukt tråkigt om vi skulle sälja, å flytta.

Jag hade velat fota så mycket och lägga ut bilder här för jag är inte så bra på att skriva tyvärr men jag min slarver har tappat bort laddaren till kameran så den är stendöd:(

jaja, puss

Glad :)

Igår åkte jag till stockholm med Andreas, från början skulle vi åka klockan sex, men det slutade med att vi åkte klockan nio.. det var himlans skönt tycker jag!
Jag åkte till nåt campus och fick fylla i en blankett där det stod att jag ville söka in till lärarutbildningen i efterhand, efter det åkte vi tvärs genom stan till stockholms universitet där jag skulle lämna lappen och vänta¨på besked via brev(trodde jaG) istället kollade Ida som hon hette i datorn och gav mig en stämpel och sa " Välkommen till stockholms universitet" :) Det kändes så SJUKT bra när hon sa så! Så den 18 januari ska jag börja studera till lärare! :) KÄnns som at jag har vunnit ett halvår av mitt liv eftersom jag planerat att typ vara halvt arbetslös fram till höst när jag kunde säka in till utbildningen då.

Spenderade resterande dagen med Zandra, vi åt lunch, shoppade glitterpennor å kort, försökte göra nåt fint av det men det blev pannkaka, dumma pennor! sedan fixade ajg till mig och åkte tunnelbana till Andreas jobb. vi skulle på de där kalaset istockholm så vi glittrade upp oss men stanande tyvärr bara där i två timmar eftersom jag är så förkyld. Ett jättebra ordnat party iallafall!


Ja, så nu blir jag kanske stockholmsbo.. inget jag drömt om precis :S
Men eftersom Andreas jobbar där och jag ska plugga där blir det ju mycket enklare så.. och vi får mer tid tillsammans när vi slipper pendla varje dag. Får se hur det blir, inget spikat ännu.
Det svåra är ju vart i stockholm man ska bo.. kungsholmen är bra men pissdyrt. Kungsholmen ligger också väldigt nära min skola :) Gamla stan är fint, men pissdyrt. Sundbyberg ska tydligen oxå vara bra och inte lika dyrt.. ligger nära Andreas jobb, men han kör bil..? INgen naing. jag vill bo vid en gräsmatta å skapligt nära vatten. Det är mina krav. Andreas krav får inte plats här tyvärr. :P

Nu ska jag hjälpa min man att plOcka lite, samtidigt som jag ska gnälla på min dumma visdomstand som växer och har gjort så jag är helt svullen i munnen. Skitont gör det.
Ikväll blir det kanske 24års kalas hos Sarah.. om jag orkar.

ha en bra lördag!

Gambia, Georgetownturen

Bättre sent än aldrig?


Jag och Abdul underhöll Andreas och chauförren med lite musik och sång :)


En vanlig by




här kunde man köpa vattenmeloner.. det svarta ni ser på melonen är inte kärnor utan en miljon flugor. Mums!


Vid varje stop med bilen kom det en skock med tjejer/kvinnor som jag gav en varsin klubba, så fick jag en jordnöt av dem! bytt är bytt




pappa flodhäst.. som tyvärr inte alls blev bra på bild eftersom de var så pass långt borta. Han dök senare upp närmare båten men det hann vi inte fota.


Herr nilkrokodil som var mycket nyfiken på våran båt


mysig utsitk


när solen började gå ner var det obeskrivligt vackert. Det är inget som går att fånfa på bild tyvärr.


Mamma gabian, grobian, gambian..? vafan heter apan med ful röv? jaja iaf en apmamma å hennes två bäbisar


Efter 6 timmars bilåkande och 6 timamrs båtåkande ko mvi fram till campen vi skulle sova på. detta är en del av rummet och sängen. eftersom huset inte var så tätt och det var grodor överallt sov vi tryggt i ett nät. Så otroligt mysigt, det fanns heller ingen el så hela campet och vårat rum var upplyst med stearinljus.


En frukostkompis och våran båti bakgrunden


Aporna gillade Andreas mer än mig. Kan bero på att han matade dem med pannkakor


Detta har varit ett slavhus. de levde typ som i ladugårdar:(


några stenar som typ Gud byggt. Eller Aliens. Ingen vet .. sjukt tråkigt var det iaf att kolla på dessa. Och varmt, detta är påbväg hem när vi hade ca 4 timmar kvar i bilen. jag ville inget hellre än att hoppa i en pool eller hav.


sista turen.. färgan över från ena sidan av gambia till den andra. till höger ser ni getter som reser i andra klass och till vänster har ni första klass. eftersom det var jul så var det sjukt mycket getter överallt eftersom de skulle slaktas


Japp, sådär ja.
Jag är så fruktansvärt snorig. jag kan inte andas genom näsan alls och det suger! Nässprayen funkar inte längre.
Ska fortsätta tycka synd om mig själv nu


hemmabygge

Igår efter vi(Andreas) städat klart hämtade vi upp vardagsrumsbordet och mattan och började bygga. Eftersom jag bara slappat hela dagen var det jag som fick bygga bord medan Andreas satt brevid och sa att jag var duktig =)
Efter många timmars slit, bygga, svordomar och ryggont var det klart!



visst blev det fint?

Just nu sitter jag här och syndar! Jag har fötterna på bordet!! :) sorry älskling, jag kan inte låta bli!

Fortfarande supersnorig, men har inte halsont längre iallafall och det är skönt. Hoppas det blir bättre imorgon för då ska jag på ett viktigt möte i stockholm och på kvällen är det 25 års fest med tema glitter och glamour.. inte så glammigt att komma med en illröd rinnande näsa. Nej nej, det går inte!!


storstädning

Idag vaknade jag upp brevid min pojkvän, det händer inte ofta ska jag säga! Typ aldrig. Andreas går upp kl 5 varje morgon och jag försöker yrvaket pluta med munnen åt rätt håll så jag får en godmorgonpuss.
Idag vaknade vi kl 10.30.. skönt! =)

jag tänkte gå å träna idag oxå, men eftersom det är vinter så är jag som vanligt sjuk.. Nästa år ska jag vaccinera mig mot allt som går att vaccinera sig mot!
Fick iaf lite pengar av min underbara mamma så jag kan köpa vitaminer!

Just för tillfället håller Andreas och jag(läs Andreas) på att städa i lägenheten. Rensa kartonger och sånt där tråkigt.. Jag har inte så mycket att göra och sitter därför mest vid datorn eller sitter brevid Andreas och komenterar det han gör. Tror att han föredrar att jag sitter här :)





Lovisa: Mössorna gör min kompis.. hon gör vilken färg som helst och vilket mönster/text som helst. 200 kr kostar de och då skickas de hem i brevlådan. Jättesöta :) Perfekt att ge bort oxå! bara att säga till så ber jag henne göra en! :)

nu ska ajg gå och diska.. drygt när man inte diskar direkt efter man lagar mat. Vi gjorde räkcrepes igår och det är mycket disk! :(



tisdag

Jag blir galen av denna väntan och att inte veta hur min framtid ser ut!!!




Kom iväg och tränade idag iaf.. så himla skön känsla efteråt! även fast jag tog det väldigt lugnt idag.
väntar på att Petzon ska ringa..  men icke, tyvärr mamma.
Kanske Kristina vill nypa sin man i näsan å be hono ringa mig som han lovat ? :)

Sedan vi kom hem från Idre har det varit pisskallt i lägenheten, jag håller typ på att dö där och nu ska jag in i duschen för andra gången, sen blir det att hänga tvätt.

pusshej

myser med Zandra

Kl fem mötte jag Zandra vid tåget och kvällen har mest mestått av mat, film å mys.

Imorgon SKA jag träna. Måste sluta skjuta upp det hela tiden.

god natt

tillbaks

Nu har julen varit och jag har fixat det mesta jag skulle fixa. :)
Jag har under hösten varit mitt under en förändring som jag behövde vara helt ensam om att göra.. Det är så lätt att jag blir påverkad av alla omkring mig men denna gång har jag beslutat något helt själv och det känns så himla bra!! :)
Veckan innan jul flyttade jag hem mina saker från hudiksvall och slutade skolan där, för alltid. Det har inte kännts riktigt 100 och därför bestämde jag mig för att sluta redan för några månader sedan men ville gå klart terminen så jag kunde få godkänt i psykiatrikursen.
Jag har även sökt in till lärarprogrammet i både uppsala poch stockholm men eftersom jag sökte så pass sent blir det nog inge plugg förrän till hösten. Så länge får jag jobba med det som finns. Vikaria på förskolor å skolor, väntar bara på att mitt utdrag ur polisregistret ska dyka ner i postlådan! :)

Julen var lugn och skön. Åkte hem till mamma nästan en vecka innan och var bara där och slappade, sov mycket, kollade på snön, myste med systrar och katter. Alice kom hem den 27 och det var en fantastisk stund!! Synd att det blev så kort.
Den 26 for jag, Andreas, Jennie och Patrik till Idre där vi mötte Björn och Jan. Sara, Björn och Karin kom några dagar senare. Veckan där gick superfort och vi fyllde dagarna med snowboard, pulka, öl, drinkar, afterski, galen dans, kyla, bastu... en massa saker. Det var iskallt däruppe men stugan var kanon och solen sken nästan varje dag.
Här kommer lite bilder från resan:



























härligt va? :)
Nu ska jag äta frukost!


RSS 2.0