Så var man tillbaka här då.

Efter lite klant lyckades jag såklart delita min alldelles nya blogg. Men en snäll tjej vid namn Nina hjälpte mig att få tillbaka den igen!

Julen är förbi och över. Så länge den varade var den helt underbar iallafall,.
Jag, Andreas, Gunnar och en kille från ludvka åkte bil direkt efter jobbet dan före doppare dan och väl hemma hade mamma som vanligt gjort världens godaste julskinka som familjen åt innan vi slog in de sista klapparna och skrev rim till dem.

Julafon såg ut som vanligt. Först firar jag och mina systrar med pappas släkt, denn gång hemma hos min faster i Ludvika. Det var snorhalt ute och vi var lite halvnervösa när vi åkte både dit och hem.
Hemma väntade hela mammas släkt, utom min älskade Katrin som inte kunde ta sig hem ifrån England:( men det var mysigt ändå. Och till slut när alla gått hem så var det bara familjen kvar.. plus andreas, joakim och jesper som hade julklappsutdelning och myste med gott vin och choklad.
Jag fick så fina saker, vet inter vad jag gjort detta år för att förtjäna allt :)
Handdukar, smink, parfym, pengar, kläder, shopping och chris brown biljetter den 23 januari. Kommer blir super roligt!

Idag är jag frisk igen.. har haft huvudvärk i flera dagar och inget har hjälp, blir så trött när det är så.
Jag är inte sjuk men jag kan inte resa mig ur sängen :( har inte jobbat utan bara setat hemma och tråkat helt ensam.
Idag fick jag iaf nya migränpiller att prova och det verkar som att de fungerar! så himla skönt!
Så imorgon jobabr jag igen, sista säljdagen detta året!
Sedan blir det enköping på kvällen, ska på en bal i enköping. Blir spännande!

Ha en skön kväll !

Puusss Annie

Välkommen julkänsla! :)

Nu har julkänslorna imig äntligen satt sig! Jag kom hem efter jobbet idag, helt färdig och sur. Min dag var helt enkelt en skitdag! Väl hemma tänder vi det sista ljuset i adventsstaken, sätter på julmusik och ska snart ÄNTLIGEN bygga ihop pepparkakshuset. Så nu sitter jag här i en av de två brassestolarna som så fint pryder vårat annars tomma vardagsrum och riktigt myser!
Jag måste ta en bild på eländet någon dag! :)

Imorgon efter jobbet ska jag skriva rim på alla klapparna jag köpt. Förra året satt jag och mina systrar och gjorde det tillsammans, vi skrattade så vi kved och hade så himla roligt men tyvärr hinner jag inte hem till något sådant detta år. Så det blir jag och min man får försöka ha lika roligt imorgon istället. Han tycker vi ska dela en flaska rött under tiden då man enligt honom blir mycket mer kreativ på det sättet. Kanske har han rätt. Jag vet inte..

En otäck sak som hände inatt är att min syster voltade med bilen mellan Ludvika och Borlänge. Usch, allt gick som tur var bra med alla som satt i bilen men hon är såklart chockad. Lilla gumman!








Bilder från Hagge, såhär får det gärna se ut på julafton! :)



Nope, nu är det dags för mat..
Ha en skön fjärde advent!

Var är snön?

Jag går till jobbet varje dag mellan 8-11. Promenaden tar ca 5 minuter och det är den enda stunden jag ser dagsljuset.. Man blir lite knäpp av att ha det så och varje kväll när jag går hem i mörkret så tänker jag alltid på sommaren. Då det är varmt och soligt, och ljust hela tiden. Allt känns så otroligt mycket lättare och bättre på sommaren pga av det.
Det enda som är bra med vintern är att det är snö,  men det är det ju aldeig mer så jag tycker vintern borde försvinna helt... eller så får man investera i en stuga uppe i något fjäll :)

Idag har jag jobbat som vanligt.. detär därför jag aldrig hinner skriva något här. Jag jobbar, går hem och äter innan jag stupar i säng.
Men nu är det snart jul och då får jag åka hem å vila hos min älskade familj iaf i två dagar! Ska bli helt underbart!
Har köpt så fina klappar till alla! :)


Bjuder på lite härliga sommarbilder! :)




Jag och Lovisa har det bra i skuggan. Drakbåten 2008


1års firande på en klippa i vaxholm



Midsommarfirande i Midgård


På en klippa på Öland


Världens finaste Andreas




Åååhhh, ge mig sommar igen!!!
Nu i sommar ska jag Andreas och ett annat par åka båt genom Götakanal. Det kommer bli hur mysigt som helst! :)

Ikväll ska vi på middag och imorrn ska jag upp tidigt för att jobba så nu måste jag iväg och umgås med  min käre sambo som städat och gjort fint idag!

Förresten, hitatde en soffa igår som vi nyggde ihop och valde tyg till.. allt var typ klart. Bara att punga upp 38.000(!!??) ÖÖÖÖHHHH... okeeej, vi köpte ingen soffa igår nej..  =/ lite dyrt :)
Bara att leta vidare..

Ha en underbar kväll!!


Pepparkakshus

Jag vill bygga ihop vårat pepparkashus vi köpte i helgen. Med glasyr och nonstop på hela taket, mums :)
Det kommer bli den enda julsaken i våran lägenhet.. eller ja förutom lite julstjärnor och adventsstaken såklart. Önskar vi kunde ha en liten gran men vi har inte plats.

Helgen var rolig, fredagen var lugn med mat och idol hemma hos en kompis och i lördags var det julbord med jobbet. Vi var på Odensborg, som visserligen inte hade så jättegod julmat men det var verkligen jätteroligt att samla hela gänget. Från min butik, andra butiken i uppsala och även från stinsen i sollentuna. Har inte träffat dem på jättelänge så det var verkligen supermysigt!
Efter julbordet åkte vi hem till mig och sjöng singstar innan vi gick till en engelsk pub som ligger granne med mig och där satt vi tills stängning.
Söndagen bestod av jobb och bio. Såg "the day the earth stood still".. Den var sådär. Förstår syftet med filmen, men njaa.. den filmen fick inte många baggar av mig!

Om jag förstod hur man la in bilder i bloggen skulle ni få se hur söt Gunnar är just nu. Han ligger här brevid mig som en liten ugglebäbis och kurrar medans jag lyssnar på rihanna och väntar på att Andreas ska komma hem.

NU borde jag verkligen gå och diska efter maten igårkväll så jag får plats att kocka i köket snart, men sängen är verkligen extra skönt bara för det! :)

Jag måste också tipsa om en riktigt bra blogg. www.vimmelmamman.blogg.se . Lotta Greys blogg där hon skriver om sitt liv som cancerpatient, familjeliv, mingel och mycket mer. Hennes berättelse är verkligen hemsk och lycklig och den griper sig fast!

Ha en trevlig kväll!!!

Sjuk :(

Idag är jag hemma från jobbet, har varit förkyld i snart en vecka och igår på jobbet kände jag hur jag började må sämre, så idag är jag hemma och vilar. Äter lite frukost nu sen ska jag krypa ner i sängen å läsa lite tror jag,

I går och i förrgår jobbade jag lite på Rackarungens förskola, där jag jobbade ett år förut. Så himla mysigt att vara där igen, barnen blev jätte glada när de såg mig och en pojke sa att nu var allt som vanligt igen när jag var tillbaka. :)
Om jag är frisk imorgon ska ajg och  Andreas gå dit kl 8 å kolla på Luciatåget som de har tärnat på ett tag nu.. Jättegulligt, så får man fika som de bakat helt själva efteråt!

Gunnar har börjat bli lite mer hemmastadd här hos oss nu. Han ligger inte bara under sängen längre utan är uppe med oss, leker och går på toaletten som han ska. Men han har blivit ganska vild.. springer omkring som en tok överallt. Det är väl bra iof, så han får lite motion och så.. men han är lite väl vild för min smak.

På tal om motion, jag kom precis igång med träningen igen för ca två veckor sedan, det kändes helt underbart och jag var verkligen jätte laddad. Annelie skaffade gymkort och vi planerade in våra träningstider. Så blir jag förkyld såklart och allt blev pannkaka. Nu har ajg inte tränat på länge och det känns piss.

Nej nu orkar jag inte skriva mer, ska gå å vila en stund.
Ha en bra dag!


Gunnar har anlänt!

Nu har Gunnar kommit hem till oss. Vi hämtade honom hemma hos en tjej som hade honom tills nu och som även har två andra katter. Han låg och sov när vi kom så vi stoppade in honom i sån bärväska och for hem.
Vi släppte ut honom i badrummet och visade honom hans nya SVINDYRA toalett som han genast gick in i, sen kröp han omkring och nosade på allt nytt. Lite mat åt han innan han fick gå ut i skohallen och sovrummet med.. Då gick han ingenstans om inte jag var med.. Sen öppnade vi upp helt och nu ligger han under sängen å är rädd. Stackars lilla Gunnar, alldeles ensam och rädd i ett helt nytt liv.
Kändes så hemskt att bara plocka honom från sina vänner å sin husse å matte! :(  Men han kommer nog att trivas. Hoppas verkligen det iaf!

Har varit och handlat lite saker tills han skulle komma idag. Katttoalett med lock och en liten lucka in, kattsand, lite leksaker som han inte vill leka med.. å så lite mat. Måste även köpa en sån klöspinne, och så önskar jag mig en fin liten åkbur av mamma :)

Förresten mamma tack för tipset om blomman.. Han kanske blev lite åksjuk av resan från Hagge till Uppsala! :)

Nu måste jag gå å laga lite mat!

Sov gott.

Nervös inför imorgon

Imorrn kommer Gunnar. Jag börjar bli nervös, har ju haft katt typ jämt men hur tar man egentligen hand om en katt på riktigt? Det är säkert inte svårt alls men mamma har ju alltid tagit hand om Milla och Tova mest. Så de har mest funnits där, kurrat i knät och tiggt mat ibland.
Nu ska jag ha en egen katt, inomhus. Ska man bada katten? Bits han? Jag känner ju honom inte ens...Huu. Får se hur det går.

Jag fick förresten en blomma förra helgen, en Benjaminfikus som farmor har haft i sin lägenhet men som blivit för stor.
Den var alldeles grön och fin när jag ställde den bredvis soffan och nu har den börjat vissna!!??  Jag fattar verkligen inte, jag har vattnat den två gånger men vissa blad har börjat gulna. Nån som vet hur man håller liv i blommor?
Vill ju inte ta död på den redan, blomman är typ den enda möbeln vi kommer ha i vårt vadagsrum på ett tag. På tisdag kommer Björn och hämtar våran soffa, fåtöljer och soffbord/fotpall. Då blir det tomt tills vi hittar en ny soffa och soffbord.
Nu har vi svarta skinnmöbler, men de är för stora för denna lägenhet, och för mörka så nu ska vi ha en soffa, som är ljusare. Brun eller beige. Och så ett fint bord till det. Blir nog helt strålande!

Nu ska jag och Andy mysa framför en film. Jag kommer somna på en gång känns det som.
Förresten. Har ni inte sett filmen Twilight så MÅSTE ni se den! Jag har sett den två gånger på bio och den är helt underbart bra!!

God natt!

Jobbsöndag

Har precis kört hem från Enköping där vi spenderade kvällen och natten. Andreas hämtade upp mig direkt efter jobbet så jag kom till festen med jobbkläder och inte så rent hårt som man borde ha på middag  =S.
Men kvällen blev faktiskt lyckad, det bjöds på jättegod plockmat och bål med exotiska frukter i. Sedan blev det massa prat och spel. Pratmakarna. Så sjukt roligt sällskapsspel!! :)

Jag gick och la mig ganska tidigt ändå.. på övervåningen tillsammans med Hanna och Magnus katt Lo. Så himla gosig katt.. längtar verkligen tills imorgon eller tisdag när lilla Gunnar kommer hem till oss!

Nu ska jag räkna kassorna och öppna butiken, slutar klockan 16.00. Då blir det hem och städa lite, sedan äta mat och tända andra ljuset i staken! Mysigt!

Ha en skön söndag!


Stressigt stressigt

Jag är alltid sen. Spelar ingen roll vart jag ska eller vem jag ska möta. Jag är alltid i tid ett tag.. men sen händet det alltid något som gör att det blir super stressigt. Andreas blir galen på mig om vi ska iväg någonstans, då vi vi alltid kommer försent, och ska han iväg nånstans så lyckas jag alltid göra honom sen.
Det kanske ligger i släkten :)

Nu har jag som vanligt jätebrottom till jobbet men jag har inte ätit upp frukosten än, men det gör inte så mycket. Jag hinner itid och inatt har jag gått tillbaka till mina knäppa drömmar! Skönt.

Superfredag idag på jobbet, och när jag slutar ska ajg möta upp Kristina och Malin för middag på stan och sedan blir det Idol i stinas sköna soffa ! Var riktigt länge sedan jag träffade henne nu.. jag har aldrig tid med någonting annat än jobbet känns det som. Men nu när man ses så blir det ju extra trevligt!

Jag ska jobba hela helgen, tillsammans med Luis men imorgon ska jag ändå med Andreas till Enköping på middag å galej. Vi var på bröllop för någon månad sedan då Andreas barndomskompis gifte sig och nu får alla som var med i brudföljet + partner komma till deras söta radhus! Ska bli jättemysigt, jag ska ta det lungt eftersom jag ska köra hem tidigt på söndag!

jaja, nu måste jag springa till jobbet.

Kramkram


Äntligen kväll

Kom nyss hem från jobbet och storhandligen på Gränby.. Nu är kyl och frys fyllda och som vanligt blir det sen middag. Bakpotatis med skagenröra och ribs + supergott rödvin. El coto. Jag rekomenderar verkligen det vinet! typ 100 kronor kostar det.

Jobbet idag gick inte alls bra för mig idag men mina kollegor sålde som tusan. Kul för dem :)
Jag har kännt mig trött och hängig hela dagen, kan bero på förkylningen eller att jag de senaste 5 nätterna drömt jätte obehagliga drömmar. De kommer alltid på morgonen, ofta efter Andreas har åkt till jobbet(han åker typ kl 7, helt sjukt tidigt) Vet inte vad det kan bero på.

Dagen har bestått av jobb från kl 8 i morse och fram till 6 på kvällen så den har varit väldigt händelselös.

Nu luktar iaf potatisen gott, så dags att korka upp vinet :)

Sov gott!

Trötter

Konstigt hur det blir när man jobbar typ jämt och sen är man ledig en dag. Då rasar man ihop till en ynklig liten hög å får ont i halsen, magen å alla ställen man kan ha ont på. Är som att kroppen inte hinner vara sjuk när man aldrig slappnar av.
Men imorgon är jag frisk igen, då är det dags att storsatsa på jobbet. Julhadeln har börjat och klirr i kassan är det jag önskar mig till januarilönen :)

Dagen har inte blivit riktigt som jag planerade den.
Jag gick ner på stan för att äta lunch med Anli på jobbet.. å vips så kom mina kunder från igår så blev jag kvar hur länge som helst. Men sälja fick jag å det är ju aldrig fel. Lunch blev det iaf och sedan gick jag för att köpa kattgrejjer men det blev inte av så jag köpte två jättefina julklappar till min älskling Andreas istället. Dyrt var det, men jag blev supernöjd. Nu har jag köpt klappar till alla som ska köpas till. skönt att vara ute i tid för en gångs skull.

Jag lånade även böcker på biblioteket. Naturkunskap A och B och två böcker om anatomi.
Jag har ju varit inne på att plugga till stylist, som jag vill såååå gärna fortfarande men har inte riktigt kunnat släppa hälsodelen. Finns så mycket inom hälsa och kost jag tycker är intressant och när jag nu hittade denna hudvårdsutbildningen i Stockholm känns det som att den är en mix av det jag vill plugga så jag ska söka den.
För att komma in måste man klara ett prov om just de två ämnena jag nämde. Känns konstigt att öppna en skolbok igen, var så länge sen..

Ikväll ska jag och Andreas handla mat, sedan blir det middag, Jätte sen middag, men inte så mycket att göra åt.

å ja, Lovisa. Vi ska få en kissekatt :)

God natt!

Mitt första inlägg.

Jag läser bloggar varje dag. Ett antal av dem, men jag har aldrig skrivit själv.
Efter att ha låtit mig övertalas av Lovisa så har jag nu en egen blogg där jag ska skriva om saker som händer mig om dagarna.

Ja...
Idag är jag ledig. Så gött!
Försöker få tag på min chef för jag behöver hjälp med att köpa kattgrejjer. Ska nämligen få hem en liten söt katt nästa vecka. Han är en exotic och han heter Gunnar! Om jag kunde lägga in bilder här skulle jag göra det men jag fatatr ingenting av hur denna blogg fungerar så det blir lite svårt. Får lära mig med tiden. :)

Städning står oxå på schemat idag. Ska dammsuga, torka golven, damma och byta sängkläder.
Det är så skönt när allt är klart och det är fint i lägenheten.

Nu ska jag kila ner på stan.

Mitt första inlägg är därför slut.
hejdå.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0