julmys i hagge

i fredags åkte jag hem till hagge och det är helt underbart att vara hemma. helgen har gått i lugnets tecken med god mat å massa sömn, precis rätt sätt att bli frisk på!
har shoppat lite julklapapr med mamma och på kvällarna har jag mamma och benne kollat på film.

Efter jag och mamma varit å tagit en julgran med Milla springades runt fötterna åkte jag till stan och hämtade hem Alva. Roligt med lite sällskap! :)
Nu har mamma byggt klart pepparkakshuset som är SUPERfint(har tagit kort men denna dator är för seg för att ladda upp bilder tyvärr) :( och nu ska vi äta lite innan grannarna kommer över då vi ska göra marsipanfigurer!

Imrogon blir det shopping i borlänge med Alva och sen lite pyssel med mammas julklapp =)

Ha en skön söndagskväll!

hejhej..

inte mycket har hänt.. Har varit i skolan och sagt hej då, skulle egentligen dit denna vecka oxå men eftersonm jag är sjuk så blev det inget av med det. Imorgon ska jag göra klart mina sista arbeten och skicka in dem. Skönt att få det gjort!!

På fredag åker jag även hem till älskade Hagge där jag stannar tills vi åker till idre den 26. UNDERBART att va hemma så länge! Alice kommer hem den 23 och det finns inte ord för hur roligt det blir att träffa henne!! :)

god natt!!

god kväll

Helgen var lugn. Bakade pepparkakor i lördags och det var typ allt som hände.
Jag är mitt uppe i saker just nu så därför kommer jag inte att blogga på ca två veckor... tror jag.
Så gör jag inte det hörs vi till jul!!

partykväll blev hemmakväll

Vinet var köpt, kläderna var valda, jag var duschad och redo för en rolig partykväll när allt blev pannkaka.
Så efter duschen blev det att dra på sig ett par shorts och en t-shirt.

Ganska skönt faktiskt! Nu slipper jag vakna imorgonbitti med huvudvärk, illamående och lite ångest som lätt kan infinna sig efter en festkväll.
Nu kommer jag istället vakna upp pigg och fräsh och ha hela dagen att göra något av :)

Andreas blev glad när jag inte skulle ut.. så nu ska vi ner och handla lite gotte till kvällen och köpa sushi. Mums!

ha en trevlig kväll!


shopping

Kanske att vi köper ett vitrinskåpet till matsalen idag. Vore så skönt att få klart på vardagsrum och matsal så vi äntligen kan ta tag i sovrummet där jag så fint rev ner tapeterna i somras och hade storslagna planer för min konstnärliga sida.. men pyttsan blev det av allt eftrsom hela jäkla taket följde med.. Så ja, det blir till att hyra någon, men som ni vet så tar det sjukt lång tid att få saker gjorde när man bor på Åsgränd.

Jag vill ha ett sovrum i vitt. vitt vitt vitt. Det är så himla fint!!


misslyckat

Gjorde en riktig tabbe idag på gymet, eller snarare innan.
Min astmamedicin jag tar innan träning är väldigt svag eftersom jag inte har någon allvarlig astma, men idag när jag skulle gå till gymet hittade jag inte den så då tog jag två djupa inhalationer av den superstarka som jag fick när jag hade virus i luftstrupen.. det var inte så klokt eftersom den ger mig hjärtklappningar och i kombination med konditionsträning gick det typ åt helvete. Efter 10 minuter på crosstrainern så körde jag en kristina och lämnade gymet. Nu förstår känslan du hade, känns så himla dumt och man tror att alla har stenkoll på att man bara varit där så kort tid :S

Hemma igen nu och mår kalas..:)
Det är så sjukt kallt ute så nu väntar vi bara på snön!

Har även fikat med Dino idag. SötDino som jag tycker så sjukt mycket om!

god natt

Kakbak

Gud så trött jag är. Har haft lite julbak hos Sara ikväll.
Vi skulle göra lussekatter, pepparkakor, nougatgrejer och brända mandlar men vi orkade bara göra lussikatter och marsipanfigurer.

Maripanfigurerna blev asbra =) Tomtar, grisar, getterm jesus maria å josef plus en massa anant skoj som vi doppade i smält choklad.
lite vin till det och kvälle n kunde inte vara bättre!! :)


















Vi var så lata att vi köpte lussikatter på halvfabrikat. en karton med pulver och lite vatten var allt som behövdes.. de blev inte alls så bra som riktiga. smaklösa och tråkiga. sedan hade vi heller inget ägg att pensla med så de blev så sjukt fula!!!


snöflinga

Jag vakande i morse och kände mig som vanligt lite deppig. Detta väder gör mig till en grå mus känner jag men när jag kollade ut så såg jag en eller kanske till och med två snöflingor som föll så fint. Sen kom de inge mer men jag blev så sjukt glad! :)
Har pysslat med massa viktiga saker idag som jag inte kan skriva här än tyvärr men det känns så jäkla rätt!!!

fram emot eftermiddagen fick Carla mig att börja tänka på julmusik så jag letade upp några favoriter på spotify och började spela. Shiit vilken julkänsla jag fick då.
Lussebak idag blir det nu!




RSS 2.0