regn, regn..

och mera regn. Hela dagarna bli förstörda när det ska regna hela tiden. Speciellt tråkigt är det eftersom alla mina vänner är bortresa och Andreas jobbar. så de är jag å katterna som spenderar dagarna framför datorn, tv:n eller med en bok.. en romenad hinner jag ju med såklart men regnet tar bort den härliga känslan som brukar finnas där.

Helgen spenderades i Norrland. Luleå, eller exakt Bastusund med massa fest. En kompis här från Uppsala fyllde 30 och firade det tillsammans med sin barndomsvän som oxå fyller 30. Båda är från Luleå så de tog med sig all folk upp dit.

Jag Andreas och Patrik bildade upp nattetid. Jag hade lyx som är en trafikfara så jag sov typ hela resan :) Tog väl 11 timmar eller nåt sånt. Men trots all sömn blev jag helt knäpp resten av helgen. så trött så jag kunde sova ståendes, å då sov vi ändå 4 timmar när vi kom fram på morgonen.


Fullpackad bil.


stugan com vi bodde i. det fanns inge elektricitet elelr rinnande vatten alls, men det var fövånandesvärt enkelt ändå.. har alltid trott att det skulle vara jätte bökigt. men icke.





Maskerad med tema charter. Det var riktigt kul, synd bara att det var så jäkla kallt. att ha kortbyxkor å tröja var helt omöjligt på dagen, senare på kvällen blev det som tur var lite varmare och vinden gjorde att det inte alls var så mycket mygg som vi trodde att det skulle vara.
Skönaste med denna trip var för mig att komma hem! :)



Nu har jag tackat ja till utbildningen med. Är jätte pirrig! :)

RSS 2.0