30 oktober

KOm iväg på modevisningen igår. Det var verkligen värt att gå dit!!
JAg och  Anette kom dit vid nio men då var det nå VIP grej så vi fick stå å vänta en halvtimme för att få komma in och sedan fick vi vänta i 45 minuter till innan det började.


Kristina var så snygg!!




Hittade en bild på www.vimmelbilder.se som jag lånade på mig och Anette!

Idag har jag mycket att göra. Ska ner på stan för att köpa hårband till mig och Alva, ska även kolla efter något till lilla Aidan som jag ÄNTLIGEN ska träffa idag!
två månader gammal, hörde honom i telefonen idag och jag kan knapt vänta tills jag får pussa på honom! och hans finaste mamma såklart!!

här har vi honom!! :) lånade bilden från katrins blogg. www.katrinenkurs.blogg.se

Sen ska jag plocka lite här hemma.. dammsuga och diska och bädda. packa och sen ska ajg försöka hinna med att reflektera över lite grejjer på psykologin. men tror jag gör det i lugn och ro på måndag istället.
Så fort andreas kommer hem ska vi förhoppningsvis åka hem. direkt till katrin där vi ska mysa hela kvällen! :D


29 oktober

Idag vaknade jag klockan 8 av en hemsk mardröm!! Somnade om och sov en halvtimme till sen var jag på lite bättre humör. Har inte hostat alls inatt, så himla skönt! Så jag gick upp och inhalerade min äckelpäckelmedecin och beställde en psykiatribok på lycknis.. så fick jag tre böcker på köpet. Hur bra som helst! :)

Var tur att jag inte gick till skolan igår.. Låg i soffan hela dagen och flämtade. Sov mycket och när Andreas kom hem vid 6 så mådde jag äntligen bättre.


Vi tog en promenad.. som var mycket längre än jag trodde den skulle bli, men det var så mysigt!
Luften ute var sådär härligt kylig så man typ blir mätt av att andas! :)


Vi gick till Sommarro och beställde SJUKT  dyr sushi.. Men den var den bästa sushin jag någonsin ätit! Tonfiskrullarna var riktigt bra!!!


Resten av kvällen spelade jag gitarr. Igår lärde jag mig fler ackord så jag kunde lära mig lite nya låtar.. tur att jag har nybörjarhäftet som visar hur man ska hålla fingrarna =)
Å nej, vi har inte köpt ett bord än.. Måste köpa matta först men det är så svårt att välja färg.
Vilken färg blir bäst? Vit? Svart? Brun?..?? det är jättesvårt. Vi var in på en butik men kom ut tomhänta och änu mer förvirrade.. ?!

nu ska ja äta mina smörgåsar och dricka mitt te, sen ska ja försöka orka mig ner till biblioteket å kolla efter nån psykologibok. Ikväll, om jag orkar ska jag till Oasia och kolla på Makeupstores modevisning där min sötaste Kristina ska vara modell! :)

sötnos!


27 oktober

Usch å fy!! Har inte mycket glatt i mig känner jag. Vädret suger.. var är solen? Min hals är helt svullen, jag kan ine andas, jag har fått mer hosta, jag mår illa å jag svettas bort. Usch så jag klagar!!

Kl 19 går tåget till hudik.. klart å betalt, men nä, jag fixar inte att ta mig enr å gå till skolan såhär. :(
Jag VILL verkligen åka.. jag vill redovisa imorgon, om självskadebeteende som jag tränat på.  Jag vill börja med en ny uppgift å skratta ihjäl mig med Sarah på bodypumpen på torsdag!!
Men de är som mamma säger, att det nog är bäst om jag vilar några dagar till.

Får spendera dagarna i soffan med te, gitarrspel å plugg på eget hand.

Hoppas verkligen jag är frisk till helgen och HOPPAS VERKLGEN att Katrin kommer hem då=)


på bättringsvägen :)

Har haft en pissvecka med massa hosta å andnöd.. Hostan har hållit på i en å en halv vecka men problem med aningen kom i onsdags kväll när vi satt på bockarna i hudik å drack öl =S Natten var jobbig och på morgonen ringde jag till sjukvårdsrådgivningen å fick en akuttid på hälsocentralen. Kom dit å fick veta att ja hade feber å mycket astmaljud i lungorna så jag fick andas in syrgas å nåt grejjs som smakade torrt. Sen vips blev det bra och jag somnade sittandes på en bår.. Haha.. helt slut!!

Gick till skolan men mådde skit så snälla Kristoffer skulle köra hem mig. Då vipps kom det tillbaka. Hostan som jag nästan spyr av och det trånga i halsen så de var bara att åka tillbaka å fick mer gas ocj oxå kortison.
Hämtade medecin på apoteket för 700!!!!??? kronor!! Fy fan!!!
Men nu mår jag iaf bättre, hosta kan jag göra i tre år bara jag kan andas. Riktigt obehagligt när man tappar det.

Annars har jag haft lite halvakursen-utvärdering på psykologin och fick veta att jag har VG, så de kan ju inte bli bättre =)=)
Hade en toppenkväll på bockarna i ondags,(förutom sjukan då) med några klasskompisar.. vi dansade å skrattade!
Har haft myskväll me Carla.. :) tror inte min Katla visat sig en en gång denna vecka :P

Nu sitter jag i köket i uppsala.. älskling spelar Xbox å snart ska vi åka till gävle å hälsa på tommy och josefine. Ska bli mysigt. vi ska äta å kolla på film.

Mamma, gardinerna kommer från IKEA.  :)

Ha en skön helg.

träningsvärk

Jag har sån träningsvärk.. det är jätteskönt att jag kommit igång igen, men träningsvärken kan jag leva utan såhär i början när den blir så extrem.  Jag är duktig på att träna för mycket oxå i början för jag blir så ivrig att komma igång.
Idag körde jag bara kondition iallafall.. så musklerna får vila lite.

Var utanför Skärplinge idag på intervju på ett behgandlingshem för unga tjejjer. Vi ska ha praktik v13-26 å jag skulle vilja vara där.
Stället ligger jättefint och det kändes verkligen som ett riktigt hem. De har ett stall där tjejjerna får sköta om hästarna varje dag, mocka å rida å så. Det är tjejjer mellan 16-22 år med missbruksproblem och de som jobbar där verkar toppen. Hoppas hoppas jag får det. Får svar nästa vecka någongång! :)

Nu är de dax för film å ett glas vin med min älskling.


Välkommen soffa

Senaste tiden har gått mycket åt pluggande. Sedan vi började med Psykologikursen för två veckor sedan känner jag att skolan kommit igång på riktigt. Det är verkligen ett intressant ämne och det får mig att tänka otroligt mycket på hur jag själv är som person och hur människor omkring mig är.
Idag sitter jag med ett arbete om utvecklingsteorier. Efter det arbete är det dags för en hemtenta.
vi hade våran första tenta förra veckan och jag fick VG. Blev så nöjd :)

förra fredagen när jag kom hem hade andreas en stoor överaskning väntades :)
Soffan hade kommit. ÄNTLIGEN. Vi har ju inte haft en soffa.. på typ ett år :S  !!  å så stod den där, så stor å fin, plus att han köpt en ny tv i bara farten så lördagen då åkte vi ut oh köpte lite saker till vardagsrummet. Nya blommor, lite ljus och en vas med plastorkideèr i.


 





Visst blev det fint?=)
Nu fattas en matta, ett bord, en lampa till fönstret, en till taket och två skåp som ska sitta på väggen.
Vi köpte ingenting innan vi fick soffan.. känns som det lätt kan bli fel då, men nu blir det äntligen lite ordning :)
Katrin, den lägenheten du såg på bilderna var lägenheten i Hudiksvall där jag bor onsdag-fredag när jag går i sklolan.. lägenheten i uppsala finns de inga bilder på, förutom dessa ja la ut nu :) Men ska knäppa kort nångång när det är någorlunda städat :)

Mamma  och ni andra som vill läsa mer om Katrins liv i England så har hon skaffat sig en blogg. :) www.katrinenkurs.blogg.se .

Snart ska jag gå å träna med Kristina, ska bli skönt.. har äntligen kommit igång med träningen igen. Jag å Sarah som går i min klass har hittat ett jätteroligt pass i huik. Bodypump, där man kör ett pass med skivstänger. Hur jobbigt som helst men riktigt roligt!
Sen ska ajg sätta mig med min gitarrläxa :) Har nämligen börjat ta gitarrlektioner och igår lärde jag mig en massa ackord. Jag tycker det är jätteroligt, men shit vad ont man får i fingrarna på vänster hand. jag kan knappt skriva på datorn, å peter jag på fingertoppana med nåt vasst så gör det så ont att jag vill skrika. Men det är värt det :)
Nu lånar jag Johans gitarr men när jag kommer hem sista helgen denna månad får jag låna mormors.
Då ska jag även träffa KAtrin som kommer hem med sin lilla plutt Aidan :D

Måste skriva lite arbete nu..

 


Tom lägenhet

I lördags så körde jag och Andreas katterna till deras nya hem :(
Det var hemskt att plocka ihop deras saker, packa in allt och höra GUnnar å Stina jama hela vägen till Alunda. De tycker inte om att åka bil och hetsar upp varandra när de sitter i olika burar.
JAg började gråta i bilen, försökte verkligen att låta bli så jag skulle kunna gå med in å lämna av dem..

Efter en halvtimme var vi där och stället såg bra ut. De bor i ett radhus med mycket mark å skog runtomkring och so fort hon öppnade burarna gick Gunnar ut å började inspektera sitt nya hem. Stina var lite försiktigare.
Jag fick två kronor.. (dyra katter) :) å sen gick vi ut. Hade redan sagt hej då hemma.
Sen satt ja där i bilen me mina enkronor. En har en svart fläck på sig och den andra är en sån ny peng med streck på ena sidan. Fy fan!! Jag saknar Gunnar å Stina så himla mycket.!!!

Stänger inte dörren när jag duschar, ifall de vill in. Undrar varför inte Gunnar kommer å möter mig i dörren när jag kommer hem. Jag hör dem på mornarna.. utanför sovrumsdörren och förväntar mig att de ska sitta där båda två..  Alltid lika jobbigt när jag kommer på att de inte är här. :(
 


Gunnars favoritsovplats - min kudde


Stina är nyduschad.. ser ut som en nykläckt kyckling :)

Nu ska jag ut å gå med kristina, anette å deras sötnosar PomPom och Stella.


ojoj sorry sorry

Har blivit dålig igen.. jag som började så bra. Illa.
Internet i Hudiksvall har slutat fungera så där känner jag mig lite smått handikappad och när jag varit i uppsala har ajg pluggat och kollat på serien true blood som besatt. Vad är det med vampyrer egentligen?

SNart kommer New moon med. längtar verkligen! :)

Ja, har en massa bilder från ludvika å från hudik ja skulle lägga in men jag kom på nu att jag glömt kameran i hudik. Åkte hem väldigt snabbt i morse eftersom jag nästan svimmade två ggr igår. först på förmiddagen i skolan, hela klassen flög upp å ja hamnade på soffan med en banan i handen. Sen hände de samma sak på gymet å då gick inte yrsen över.. jag var så jäkla yr så jag inte kunde stå. Låg i omklädningsrummet en timme innan söta Sara körde mig till hudiksvall sjukhus där nån tant bokat in mig.
KATASTROFALT var det. Vilket ställe.. å en uslare doktor går inte att hitta. Han kunde inte göra sig förstådd på svenska och visste ingenting. Han frågade mig om jag tyckte jag behövde rönka hjärnan..  ?? HALLÅÅ??!!
Nä.. efter fyra timmar av extrema tester å väntan,( inga vanliga som kissprov å blodprov å sånt.. nejnej, sånt sysslar de inte med i Glada Hudik..) fick ja svaja hem å imorse kände jag mig yr igen så då tog ja taxi till tåget å for hem till uppsala. HÄnder de igen ska jag kyssas Akademiska sjukhusets golv när jag kommer dit!!

Ja, så nu är ja hemma igen.. ingen yrsel.. bara sjukt trött.. jag frågade doktorn om de inte kunde vara vätska i öronen efter min influensa för nån vecka sen som många i klassen sa var vanligt men han sa bara "jag vet inte" å log. Haha..

nä, nu ska jag å andreas knata ner till affären å köpa lite soppa å popisar! :)

pusshej


RSS 2.0