bilder från resan. del 1

Jag lovade juatt lägga upp lite bilder. vi tog sjukt många men har försökt plocka ut de bästa. BIlderna kommer i två delar. Först denna del med lite blandat från stranden och hotellet.. sen kommer bilder från våran övernattningsresa till georgtown.. inte idag. sen :)






Vi kom fram till hotellet på måndag eftermiddag och fick det översta rummet som var helt okej.. men det låg så att man hörde all trafik utanför och därför ville vi bya rum.. så då fick vi ett undangömt rum längst bort på hotellområdet.. det var skitskabbigt men med lite myggnät blev det ändå ok.


första kvällen åt jag en helskum förrätt. helfriterade räkor. man skulle ta bort huvudet och käka resten av räkan.. med ben och allt. det var rätt otäckt tyckte vi.








det blev många timmar på stranden... vi träffade en jättegullig tjej som var höggravid och som sålde frukttallrikar. så varje morgon gick vi till henne och fick en stor tallrik frukt. melon, kokos, banan, ananas, grape och papaya. var så himla gott.
Vågorna var ofta ganskla stora och vattnet var inte speciellt fint, men det var lagom temperatur och lagom salt vattnet.








när jag fick bestämma låg vi vid poolen, där fanns det inga fiskar och äckliga halvdjur. där blev vi även lämnade ifred från alla "bumpsters" som vill hjälpa till med allt, sälja allt, prata hela tiden.. osv. vi kunde inte ens ta en promenad. eller jo det kuknde vi men vi kunde aldrig prata med varandra. helatiden försökte vi bli av ,ed dessa dryga killar, men det gick verklgien inte. så poolen var ett bra ställe om vi ville läsa, lyssna på musik eller umgås.
jag testade på lite kullerbyttor :)



en SJUKT stor sköldpadda krälade omkring på hotellområdet. Han var nästan en halvmeter lång. så himla söt!!!
på hotellområdet fanns också en döv hund, en miljon katter som var så smala att jag inte förstår hur de kunde stå upp. så fanns det också apor.


En bäbisapa som jag var lite rädd för. dagen efter fick vi veta att en man blivit biten av apans mamma när han försökte mata dem. aporna har som huggtänder och han hade två hål i vaden, som ett vampyrbett ungefär.




Vi fick bild på det gambia är känt för. En tjockisbritt som köpt en ashet manhora. de låg där och hon kuttrade på medan han mest låg och var snygg. hon bjöd honom på mat och dryck.
en gambian har en ,edelinkomst på ca 700 svenska kronor per månad och denna kille får ca 500 kr för en vecka!!? så i gambia tjänar säkert de bäst av alla. hemskt!






detta kryp är nog det äckligaste jag sett. den kröp omkring på stranden,, precis vid vattnet och den var så stor.




såhär såg våra dagar ut. :)
Vi vaknade runt åtta, låg i sängen en stund innan vi gick ut och åt frukost, sen la vi oss på stranden där vi solade, badade, borstade sand, sa "no thanks" till alla dryga gambianer, pratade med Jai(den gravida tjejjen), pillade oss i naveln, åt lunch, sov..  eller så var vi vid poolen och gjorde typ samma sak. på kvällen spelade vi kort, skrattade, åt mat, försökte hitta ett gott vin, men det gick inte. allt var vidrigt. sen somnade vi runt 21.
en riktigt slapp semester. men turen till georgtown var mycket mer händelserik!! :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0